Zimní bilancování

03.12.2009 14:41

Rok 2009 se pomalu chýlí, a to je čas různých anket a podobných srandiček. O-Gala nám sice zrušili či možná přesunuli na příští rok, ale ani tak ti největší borci letošní sezóny nepřijdou zkrátka. V pátek se v Hradci uskuteční vyhlášení Ankety nejlepších O-sportovců a s Martinou jsme dostali pozvánku. Tak jsem na to zvědav jakpak nám to dopadne. Jako zvláštní bonus bude vyhlášena cena Fair Play. Kdopak jí asi tak jenom může získat. Už tušíte....? bingo, kdo jiný než ošetřovatel a vyprosťovatel 12 cm klacků Bingo. Sice mohl být mistr světa, ale nomice na cenu Fair Play udělovanou MOV bude pro Český OB zřejmě vetší mediální přínos něž deset titulů...

 

14. prosince bude další vyhlášení, tentokrát nejlepších 10 sportovců USK, a nějak se mi podařilo protlačit se mezi ně. Tak jsem zvědavej jak si mezi baskeťákama, judistama, kanojistama či atletama povětšinou účastníkama OH 2008 povede Bajker. Narozdíl od většiny z nich mám placku z letošního MS tak doufám že to porota zhodnotí spravedlivě:-)

 

A na závěr taky jednu anketu pro vás. Od roku 2002 Češi na sedmi MS a čtyřech ME získali 11 stříbrnejch a 14 bronzovejch medailí. Z žádného šampionátu jsme neodjeli s prázdnou, ale na to nejcennější zatím stále čekáme. Tak komu se to nakonec podaří a tu naší hezkou "instrumentální" zahrajou? Hlasovat můžete v levém sloupci.

Mimochodem už dvakrát jsme se mohli radovat. V roce 2005 byl Jarda Rygl druhej kvůli tomu, že i když vítězný Ruslan Gritsan zcela nepopiratelně fikal postup skrz zakázanej soukromej pozemek, ale nikdo ho při tom nenačapal a nemohl tak být disknutej. A letos jsem se už radoval z titulu Mistra Evropy, když se krátce po dokončení závodu zjistilo, že pořadatelé na startu udělali chybu a posledních 15 závodníků odstartovali o minutu později. Potom co byly výsledky opraveny zvítězil hádejte kdo? Ano správně: Ruslan Gritsan... Nutno podotknout, že tentokrát zcela zaslouženě.

SPONZOŘI:

Autopilot - mapníky . mapboards

koloshop.cz

Anketa

Kdo jako první získá zlato na MS či ME a zahrajou mu hymnu?

KLádin (500)
21%

Martina (381)
16%

Chláďa (410)
17%

štafeta chlapů (388)
16%

někdo jiný (375)
15%

nikdy se to nepovede (379)
16%

Celkový počet hlasů: 2433